shadow under banner

Uforpliktende tilbud på produksjon i Kina

Vi har lang erfaring i å formidle produksjon av både plast- og metallprodukter i Kina. Men toTech Design arbeider kontinuerlig for å tilpasse våre tjenester etter kundenes ønsker. Som et ledd i denne satsningen har vi knyttet til oss flere kontakter både i Asia og Øst-Europa, og står nå enda bedre rustet til å ivareta kundenes interesser. Vi har daglig direktekontakt med våre leverandører.

 

Besok-hos-produsent-(Factory-visit)-(2).jpg


I tillegg til produktutvikling og teknisk design i Norge, tilbyr vi produksjon hos våre partnere til hyggelige priser. Vi kan tilby alle typer produsjon av alle materialer, og vi tar gjerne hånd om hele prosessen inkludert etterarbeid som lakkering og trykking. Selvsagt kan vi også emballere produkter ferdig for salg om ønskelig.

 

Produksjon-av-stoepeverktoey-(tool-making-area).jpg   Stoepeavdeling-(casting-division).jpg  

Oppmaalingsavdeling-(control-measurement-area).jpg   Verksted inspeksjon (Workshop inspection).JPG

 

Du forholder deg til oss som en totalleverandør, så tar vi oss av all oppfølging inntil varene er levert og godkjent, til avtalt tidspunkt og pris. Og alt under norsk kvalitetssikring.

 

Hvorfor ikke sende oss en uforpliktende forespørsel neste gang du kalkulerer produksjonskostnader, enten det gjelder re-design av eksisterende produkt eller noe helt nytt og spennende?

 

Det verste som kan skje

Det verste som kan skje, er at du får en bekreftelse på at din nåværende leverandør av verktøy eller støpetjenester var akkurat så gunstig som du trodde fra før. Men forhåpentligvis finner du en alternativ leverandør med bedre kvalitet til bedre pris.
Send oss en forespørsel, det er svært sjelden vi ikke kan hjelpe.